ÖVERVAKNING OCH LARM

På Tekniklänken jobbar vi med larm och kamera lösningar för företag och samägda fastigheter.  Kameraövervakning blir allt vanligare för företag som har bilar parkerade eller egendom att skydda, vi har kameror med AI som kraftigt reducerar falsklarmen. Vi har också ett larmsystem som är särskilt anpassat för företagslokaler där flera företag i samma fastighet vill kunna dela larm på ett säkert sätt. 

Övervakning 2.0 - Nu med AI

Många företag har kanske haft eller har en kamera-lösning men har tröttnat på alla falsklarm från ljus och fåglar och har slutat agerat på aviseringarna. Detta har varit kamerans nackdel sedan lösningen började rullas ut i världen, men som allt annat så går utvecklingen framåt och nu är många kameror ”SMARTA”. 

Genom att ha kameror med AI så kan kameran själv avgöra om det är en människa eller något annat föremål som rör sig, AI finns i tre nivåer och på den högsta nivån kan kamerorna till och med lära sig känna igen personaler på företaget och bara larma om någon obehörig befinner sig inom området. 

Är ni intresserad av att veta mer om kamera-lösningar och hur de kan säkra upp ert företag eller fastighet? Kontakta oss idag så kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök och berättar mer. 

 

Larm-lösning från Jablotron

Tekniklänken har sedan 5 år tillbaka ett samarbete och är certifierade installatörer åt jablotron larm. Vi har valt att jobba med jablotron för deras larm möjliggör många integrationer som styrning av belysning, vatten och liknande. Larmet är också väldigt användarvänligt och har en lång affärs historia bakom sig med produkter som bevisat håller en hög kvalité och som aldrig har blivit föremål för någon attack. Jablotron har idag över 600 000 anläggningar. (Komponenterna i larmet har också värt att nämna 7 års garanti) 

I vår produktportfölj kan vi erbjuda allt från enklare larm till kompletta lösningar för styrning och övervakning. 

Kontakta oss idag så kommer vi gärna ut på ett kostnadsfritt besök och ser över just ert företags behov.  

 

Jablotron larm, en komplett lösning för ert företag. 

Avdelare