KONFERENSANLÄGGNINGAR

På Tekniklänken kan vi erbjuda en helhet kring konferensanläggningar såväl för det lilla företaget till ett större hotell. Det som markant brukar skilja just en företagslösning från en uthyrningskonferens är att enkelheten står i främsta fokus. Hos oss hittar ni allt från den enkla lösningen med en skärm och mikrofon till en helt automatiserad lösning för ljud bild och belysning. 

Vad ska man tänka på?

När man går i tankarna att skaffa eller modernisera en konferens är det bra att ställa sig frågan vem eller vilka som kommer att använda den och till vad. Vi stöter ofta på anläggningar som har lämnats över och inte används i verksamheten för att de är för krångliga. 

Absolut kan man ha en konferens med styrning för allt från gardiner och ljus till skärmar och kameror men den måste vara med fokus på att de  är lättanvänt. 

Vi kommer kostnadsfritt ut på et besök till erat företag och ser över hur just era behov ser ur och tar fram ett passande förslag. 

 

Vi kan allt från mötesbokning till skärmar och bild och ljud överföring. Vi hjälper er att ta fram den bästa lösningen för just era behov. 

Avdelare